4-U-2
4-U-2

Westbeat Amsterdam

 

 

Wij hebben hier diverse wanden & plafonds gemonteerd, variërend van gips wanden, Cembrit voorzetwanden,Systeem- en houtwolcement plafonds. 

Bouwpartner : Heddes Bouw en ontwikkeling. 

West Beat is ontwikkeld door Lingotto en Studioninedots en komt voort uit een gewonnen tender die in 2016 door de gemeente Amsterdam was uitgeschreven. In het gebouw aan de Lelylaan komen ca. 150 woningen, werk-, cultuur- en ontmoetingsfuncties plus een ondergrondse parkeergarage. De gemeente en diverse media spraken al over het “wow-effect” van dit bijzondere project. West Beat moet als ‘sprong over de ring’ een verbinding leggen tussen het centrum en stadsdeel Nieuw-West. Verder levert het gebouw een bijdrage aan de transformatie van de Lelylaan en moet het de aantrekkelijkheid van de plek als woonomgeving vergroten.  


'Superruimte'
Kern van het ontwerp is een ‘Superruimte’ op de begane grond. Deze collectieve, vanaf de straat zichtbare ruimte is 65 bij 50 meter groot en 8,5 meter hoog. Dankzij een constructie van bogen ontstaan verschillende ruimtes, terwijl het vloeroppervlak wordt vrijgelaten. Op die manier kan de Superruimte flexibel worden gebruikt.

 

 

Contact

Telefoon:

06 123 09 256

 

4-U-2 is in het bezit van een VCA- certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers )

 

NAAR BOVEN