4-U-2
4-U-2

Thialf Heerenveen

4-U-2 bouwt mee aan de renovatie van schaatstempel Thialf

4-U-2 monteerd in de nieuwe ring de wanden, plafonds en in de ijshal het nieuwe plafond. In het thialf komen onderanderen nieuwe topsportfaciliteiten, wij verzorgen de wanden en plafonds voor deze en alle andere nieuwe ruimtes, zoals toiletunits, scheidingswanden, perskamers enz. enz.

 

 

Opendag 5 november Thialf : 

We kijken terug op een goede samenwerking en een prachtig eindresultaat.

 

 

Bouw Update 3 :  In onderstaande video wordt een kleine impressie van de afwerking & inrichting van de vernieuwde schaatstempel!

 

 

 

Bouw update 2 : In onderstaande video kunt u zien hoe het nieuwe 16000 m2 plafond wordt geplaatst en waarom ook hier weer de topsport centraal staat. Er worden speciale plafond platen geinstalleerd welke zijn voor zien van speciale folie om de kwaliteit van de baan te waarborgen.

Bouw Update 1 : sinds 1 April 2016 draait 4-U-2 weer op volle toeren, het schaatsseizoen is weer voorbij en dat betekent beginnen met het nieuwe plafond in de ijshal. Al enkele maanden is er gewerkt aan de voorbereidingen voor deze klus. Bekijk de nieuwe foto's van dit gedeelte van het project.

Maart 2014 : Na afloop van het volgende schaatsseizoen wordt gestart met de verbouwingswerkzaamheden. Medio 2016 wordt het complex opgeleverd. Tijdens de vernieuwbouw blijft de schaatsbaan in het winterseizoen in gebruik. 

 

 

Bekijk hieronder onze foto's.

Contact

Telefoon:

06 123 09 256

 

4-U-2 is in het bezit van een VCA- certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers )

 

NAAR BOVEN