4-U-2
4-U-2

British School Amsterdam

In de voormalige strafgevangenis aan de Havenstraat in Amsterdam Oud-Zuid realiseert Heddes Bouw & Ontwikkeling een nieuwe locatie voor The British School of Amsterdam. Dit opleidingsinstituut is op dit moment nog op drie verschillende plekken in Amsterdam gehuisvest. Met deze nieuwe locatie aan de Havenstraat kan The British School of Amsterdam haar wens om de vier afdelingen (Early Years, Infant, Junior en Senior) onder één dak te huisvesten in een gebouw met karakter en historie, in vervulling laten gaan. 

Naast dat de herinnering aan het originele gebouw levend zal blijven, wordt er ook nieuwbouw geplaatst. De bestaande structuur van het gebouw met haar vier vleugels blijft intact, elke vleugel wordt uitgebreid met een stukje nieuwbouw. Zodoende is er straks voor elke afdeling een eigen vleugel beschikbaar. 

De sloopwerkzaamheden in het bestaande gebouw zijn eind 2018 gestart, de nieuwbouw in 2019. 

4-U-2 levert en monteert de wanden en plafonds. Door het hele gebouw maken wij in de oudbouw plafond eilanden en op de bovenste verdieping zijn er ronde plafonds gemonteert. Daarnaast monteren wij akoustische panelen door het hele gebouw heen. De gymzaal is rondom bekleed met gips en sausklaar afgewerkt net als alle andere metal stud wanden die we gemonteerd hebben totaal circa 6000 m2. 

 

Contact

Telefoon:

06 123 09 256

 

4-U-2 is in het bezit van een VCA- certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers )

 

NAAR BOVEN